Hyvä olo

Mikä onni?

Mitä on onni? Mihin ihminen onnea tarvitsee? Koen että olen kokenut usemman vuoden ajan epäonnea terveyden ja onnistumisen suhteen.

Tiedäthän onnentunteen? Onnea on se, että kokee hyvää oloa. Onnea on, kokemus minulla menee mukavasti. Onnea on tunne, minä pärjään. Onnen tunteesta saan voimaa jaksaa eteenpäin.

Miten pulassa olenkaan, jos koen että en jaksa enkä pysty. Mitä jos olen kokoajan kipeä? Mitä jos en löydä intohimoa enää mihinkään? Kun intohimo puuttuu niin silloin olen luovuttanut. Näin minulle oli käydä…

Kun löydän intohimon yhdestä asiasta löydän se myös toisesta ja onnistumisen tunne ruokkii itseään. Onnistumisen tunteesta tulee positiivisten asioiden jatkumo.

Kuinka moni meistä kulkee jossain muotissa? Minun tulisi tehdä näin, näin ja näin. Itseasiassa vain miellyttääkseen muita ihmisiä. Entä jos kuljen sen oman intohimoni mukaan? Uskon, että saavutan näin onneni. Kuljen vaan sitä kohden mikä minusta tuntuu hyvältä.

Saan terveyteni pikkuhiljaa takaisin, koska minulla on ihania asioita elämässäni. Tiedätkö, mikä on tämän takana, että olen kulkemassa omaa polkuani kohti terveempää elämää? Sanoisin, että elimistöni levollisuuden taustalla on vahvasti ruokavaliomuutokseni. Elämä ilman gluteenia, sokeria, sekä minimimäärällä maitotuotteita (lähinnä hapanmaitotuotteet) olen saanut elimistöni rauhoittumaan. Borrelioosista parantuminen elää siinä sivussa omaa “tarinaansa”. Borrelioosista paraneminen on myös käynnissä.

Koen, että en tunne nälkää kuin ennen. Ruokavaliomuutokseni kunnon aamiaisella on auttanut myös painonhallinnassa. Verensokeriarvoni pysyvät tasaisena koko päivän.

Minulla on välillä makeannälkää. Sallin itselleni jotain tummaa raakasuklaata (mm.oma raakasuklaareseptini löytyy resepteistä.) Popconit ovat myös suurta herkkuani.  Teen popcornit kattilassa hyvässä oliiviöjyssä.

Minun onnellisuus lähtee myös perheestäni, levosta, liikkumisesta luonnon äärellä sekä hyvästä ruoasta. Minulle onnellisuutta on, että voin luoda täällä tätä blogiani. Tämä blogi on tuonut minulle niin paljon hyvää oloa. Olisi kiva kuulla oletko pitänyt näistä aiheista, joista kirjoitan? Mikä on koskettanut?

Minulle onni on tämä maisema.

Minulle onni on tämä aitta.

Total: 94156

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *