Hyvä olo

Miksi rakastan torstaita?

Mikä viikonpäivä on mielestäsi paras? Vai onko jokin päivä ehdoton suosikkisi ja toinen päivä tulee kyllä lähellä perässä?

Minä olen mieltynyt torstaihin. Mielestäni torstain alkuilta ja ilta on aika ”kutkuttava”. Lähestyvä viikonloppu on jo lähellä, koko viikonloppu on vielä edessä.

Miksi vielä torstai? Usein mietin jo siinä iltapäivästä leipoisinko tänään jotain, tai olisiko se leipominen vasta tyttöjen kanssa perjantaina. Katsottaisiinko jo torstaina joku hyvä leffa ja sitten perjantaina voisikin katsoa vielä toisen leffan.

Jos sinulla ei ole tällä hetkellä kukkivia kukkia, niin torstaina kannattaa hankkia vaikka leikkokukkia. Ihanat tulppaanit näin keväällä. Kukista on iloa pitkän viikonlopun ajan ja vielä seuraavaan viikkoon. Minulla itselläni on kaksi kukkivaa orkideaa, joten tähän meille ei paljon enempää sovikaan.

Ihanaa viikonlopun alkua! Julkaisen tässä torstaisin uuden kirjoituksen tänne blogiini. Huomenna on tulossa toinenkin blogiteksti tälle viikolle. Ihanaa, että olet kuulolla!

Total: 94183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *