Hyvä olo

Miten pääsen luovuuttani käyttämään?

Tämä kuva on mummolasta.

Oletko sinä alkanut sisustaa kotia tänä keväänä? Onko jokin kohta kodissa tai mökillä pienen uudistuksen tarpeessa? Vai odotatko, että pääset laittamaan puutarhaasi?

Meillä ei ole tänä vuonna sisustuspuuhia, eikä isompaa oman pihan laittamistakaan. Emme siis omista tätä asuntoa, joten ei ole tarve sitä juuri ehostaa.

Niin, hoksasin viime viikonloppuna, että nyt onkin sitten oiva tilaisuus mennä mökille laittamaan aittani sisustusta. Isäni rakensi minulle aitan ennen kuolemaansa. Hän halusi että pojille jää mökki ja Helille aitta.

Minulla on tarkoitus pitää vähän kesälomaa toukokuulla. Toivon, että korona-aikana on mahdollisuus lähteä kotoa kauemmas. Uskoisin, että kesän kynnyksellä elämme jo vähän parempaa aikaa.

Tässä aittani. Ajattelin uusia kaikki aitan tekstiilit. Ehkä voisin ostaa vaikka Tori.fi jotain kauniita astioita aittaani. Näytän sinulle kuvat ennen ja jälkeen pienen sisustusprojektin, kunhan pääsen ensin aittaa kuvaamaan.  Välimatkaa aittaani 700 km. Voi pahus!

Aitta on aika tilava ja sisällä on sähköt. Tällähetkellä lämmitys tuodaan irtopatterilla. Aitassa nukumme ja päämökissä teemme kaiken ruoan.

Minkälaisia ovat sinun kevään sisustushaaveesi?

Total: 94106

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *