Hyvä olo

Normaali, paluu normaaliin….

Hyvää helmikuuta! Mitä sinulle kuuluu? Miten nämä kaksi vuotta ovat menneet? Minun täytyy ihan ravistella itseäni. Oikeasti olemmeko eläneet pian kaksi vuotta korona-ajan elämää. Mielestäni aika on rientänyt vauhdilla.

Kysyin juuri tyttäreltäni. ”Olimmeko me vuosi sitten mummolassa hiihtolomalla?” En oikein millään hahmottanut, olimmeko me pohjoisessa. Tyttäreni huusi alakerrasta ”Olimme mummolassa ja sitä ennen pidimme viikon karanteenin.” Aivan, totta. Olimme mummolassa, nyt muistan jo hyvin elävästi meidän lomaviikkomme.

Mieleni palaa viime vuoteen. Niin, on tähän kahteen vuoteen mahtunut huolta ja murhettakin. Uskon, että nyt olemme matkalla hyvään normaaliin aikaan.  Luottamus, sitä me kaikki tarvitsemme!

Maksoin hetki sitten junaliput pohjoiseen. Minulla on jo hirmuinen ikävä Suomussalmelle! Minulla ja tyttärilläni on vaan sieltä niin hyviä lomamuistoja, kauniita muistoja!

Olemme olleet Suomussalmella viimeksi heinäkuussa. Syyslomalla emme matkustaneet, joululomalla emme matkustaneet. Toivottavasti nyt hiihtolomalla meille matka avautuu! Nyt on vaan sellainen ”polte” lähteä reissuun, että voi.

Mökkisaunamme

Mitäs siellä Suomussalmella sitten?  Suomussalmella on niin helppoa lähteä hiihtämään, luistelemaan ja vaikka kuntosalille. Toki täälläkin kuntosalien ovet ovat taas vihdoin auki.

Mikä on tosi ihanaa niin Suomussalmella on siisti ja hurmaava kylpylä Kiannon Kuohut. Nyt jo odotan, että pääsen eucalyptyssaunaan, kylmäänvesialtaaseen ja isoon hierontaporealtaaseen. Joku ilta taidan ottaa uimapuvun ja pyyhkeen kainaloon ja pulahdan ihanaan avantouintipaikkaan kylpylän takana.

Jalonuoma avantouintia, Kiannon Kuohut, Suomussalmi

Tällä viikolla olin jo yhden lähiopetuspäivän Turussa. Pakkasin tietokonelaukkua muutama päivä sitten ja mietin ”Hei, ihana matkustaa junalla Turkuun.”

Aamujunassa on ravintolavaunu. Hain itselleni aamukahvin ja palasin istumaan paikalleni Digimarkkinnoin- kirjan pariin. Matka taittui nopeasti. Niin, ihanaa normaalia elämää. Miten paljon normaali lähteminen ja tuleminen meille kaikille merkitseekään. Normaali arkielämä ja ihmiset ympärillämme, sitä me tarvitsemme. Hyvää arkea sinulle!

-Heli

Total: 94195

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *