Paraneminen

Paranemisen tie, osa 2

Olisi ihanaa olla kirjoittamassa kevään ihanuudesta ja kivuttomuudesta.

Kävin kaksi viikkoa sitten borrelioosin vasta-ainetesteissä sekä myös muissa verikokeissa. Olen ollut niin kipeä, että oli tarve tehdä borrellioositesti, jotta tiedämme mitä keholleni kuuluu.

No, eipä keholleni kuulunut oikein hyvää. Borrelian vasta-aineet ovat edelleen koholla. Borrelia AbS 96,3 (kuuluisi olla enintään 10). Lääkäri määräsi neljän kuukauden antibioottikuurin. Auts! Tarkoittaako se oikeasti, että antibiootteja koko kesän??

Se mikä erikoista, niin minulla oli myös korkeat keuhkoklamydia vasta-aineet. Hm…mistä moinen? Olen ollut tosi väsynyt ja minua on huimannut.

Nyt pitäisi ottaa rennosti ja antaa keholle aikaa palautua. Mikään stressi ei nopeuta parantumista. Nyt on onneksi pääsiäisenaika ja voin vähän ulkoilla, käydä avannossa ja rentoutua.

Kohta käyn hakemassa uusia vitamiineja ja maitohappobakteereja… Antibiootit olen jo aloittanut. Hoh hoi, sanon minä. Käytän edelleen Cowden protokolla hoitoa borrelioosin häätöön. Cowdenissa on mukana Serrapeptase, jonka pitäsi estää borreliabakteerin lisääntyminen ja monia muita hyviä ainesosia. Syön myös päivittäin kasan vitamiineja ja hivenaineita.

Pysykää kaukana punkeista. Käyttäkää metsässä liikkuessanne pitkiä vaaleita sukkia housunlahkeiden päällä. Ottakaa nuo iljettävät otukset pois keholtanne, jos huomaatte. Tarkkailkaa lastenne kehoa, lemmikkieläimen kehoa metsä- ja puistolenkin jälkeen. Tarkistakaa korvantaustat, hiusrajat ettei siellä ole punkkia. Tämä Lymen tauti on kurja…

Total: 94134

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *