Hyvä olo

Rakkaus

Voimakas kiintymys, intohimo, luottamus, arvostus, itsensä likoon laittaminen.  Mitä sinulle merkitsee sana rakkaus?

Voiko tätä edes pukea sanoiksi? ”Rakastan sinua.” Toisille tuttu sanapari, toisille vieras.

Olen oppinut, että rakkaus näkyy tekoina; toisen puolesta ja toista varten. Huomaan, että olen perinyt sen, että kun rakastan niin toimin.

Tiedän, että kun oikein rakastaa niin sitä tuntee tuskaa, kun toinen kärsii.  Halu auttaa ja antaa omaa aikaa on rajaton.

Rakkaus on usein tekoja. Mitä tekoja sinulle tulee mieleen omasta lapsuudestasi? Tunnetko kiitollisuutta siitä mitä olet saanut? Minut valtaa kiitollisuus, kun katselen mökillä ympärilleni. Mitä kaikkea vanhempani ovat saaneet aikaan.  Omien vanhempieni halu tehdä omille lapsilleen hyvää. Pyyteetöntä ahertamista lasten hyväksi.

Aitalla toukokuu 2022

Mitä on äidin rakkaus? Äiti-/lapsisuhde säilyy koko elämän ajan. Oma äitini on itselleni äärimmäisen tärkeä. Hänelle voin kertoa kaiken. Äiti tukee, äiti rakastaa, äiti on läsnä, kun on hätä. Äiti iloitsee kanssani.

”Lapsuus se on korvaamaton. Paljon mä sain, siks` kiitän nyt vain. Äidillein vaan laulaa mä saan, äideistä parhaimman sain. Lohdun hän loi, suojan hän soi. Hellyyttä koin, siksi kiittää sua voin. Rakkaudesta voimaa mä saan, äideistä parhaimman sain. Hän ymmärtää ja lohduttaa. Laulun tään hän nyt saa. Kallein hän on, niin korvaamaton. Parhain hän on äiti mun.” Äideistä parhain

Hyvää äitienpäivää! Ihanaa kummipäivää, jos sinulla on kummilapsia! Monet pienet ja vähän isommatkin tarvitsevat meitä aikuisia. Olet tärkeä siinä paikallasi, missä olet!

-Heli

Total: 94241

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *