Hyvä olo

Uusi tuttavuus

Jokiranta, Turku

Minulla on ollut tänä talvena uusi tuttavuus; opiskelut ja Turku. Kyllä, hyppäsin syksyllä ihan “uusiin saappaisiin”. Aurinko paistaa jo kirkkaasti pitkälle iltaan. Talven pimeys on tipotiessään. Opinnot on myös lähes tehty. Turun reissut kuljettu.

Turku on ollut minulle ihan vieras kaupunki. En ole juuri käynyt kaupungissa.  Kyllä tämä nyt on ollut vaan opiskeluja mitä olen ennättänyt tehdä. Tuli vähän “ahmittua” ekstraopiskeluja, joten ei ole ollut tekemisen puutetta iltaisin.

Olen iloinen, että hyppäsin tämä uuden tuttavuuteni matkaan. Olen saanut haastaa itseäni, pinnistellä, mennä epämukavuusalueelle. Olen tehnyt töitä ja nyt voi jo huokaista. Olen tyytyväinen tämän talven matkaani. Kurssikaverini ovat olleet aivan mahtavaa ja fiksua porukkaa! Olen kokenut, että kuulun tähän opiskelijoiden ryhmään. Kiitos!

Turku on virkeä kaupunki. Turku on täynnä elämää ja sykettä. Syksyllä katselin ympärilleni ja ihmettelin onko täällä oikeasti näinpaljon opiskelijoita. Haalarikansaa oli kovasti liikenteessä. Sitten tuli talvi, korona ja haalarikansaa ei juuri näkynyt. Toivottavasti tämä kevät ja valo toisi vielä opiskelijat värikkäineen haalareineen katukuvaan.

Elämä on ihmeellinen matka. Välillä tuntuu, että mikään ei onnistu ja kaikki tyssää. Sitten tulee valoa ja tavallista arjen kulkua. Joskus onni potkaisee ja pääsee näkemään oman arkensa ulkopuolelle, ihan erilaiseen maailmaan.

Kuljethan elämää tutkien! Poikkea normeista, jos se sinulle sopii. Tee elämästä itsesinäköinen matka.

Eräs opettajamme sanoi aika osuvasti pari päivää sitten luennolla. Suurin este uuden löytämiselle ja uskallukselle on oma pelko.

En pidä itseäni rohkeana. Olen ihminen joka tarttuu vaan uuteen tilaisuuteen, kun sellainen mahdollisuus tulee. Ja kyllä minä “kompuroin” ja epäilen. Mainitsin jo aiemmin toisessa blogitekstissäni, että välillä sitä vaan tuntuu kuinka itseä kannetaan eteenpäin. Asioiden kuuluikin mennä juuri näin.

Siirrymme kesää kohden. Muista ottaa omaa aikaa, kun olet oikein puristanut itsestäsi kaikki mehut. Kun koet että tarvitset lepoa lepää. Levähdä ja hengitä!

Tervetuloa toukokuu!

-Heli

Total: 94172

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *