Hyvä olo

Unelmia, unelmia, unelmia

Onko sinulla unelmia? Onko sinulla tapana jäädä unelmoimaan?

Olen hyvin realistinen ihminen. Nyt mietin, pitääkö jalat olla maassa vai saako sitä unelmoida? Kannattaako sitä unelmoida?

Olen aiemmin kertonut, että aion mennä sitä kohti mikä tuntuu hyvältä. Aion nyt kurotella mihin astin yletyn unelmieni kanssa. Olen ajatellut olla elämässäni rohkea.

Yksi unelmani olisi saada ihana iso asunto. Asunto, jossa kaikilla on tilaa elää ja harrastaa. Sellainen asunto/talo, jossa jokaisella perheessä olisi hyvin tilaa luoda omia asioita.

Minulla on haave, että kehittyisin kirjoittamisessa. Minulle kirjoittaminen on tällähetkellä intohimo.  Kirjoitan unelmistani hiukan arasti pala, palalta. Kirjoittaminen tuntuu hyvältä.

Miksi kirjoitan tätä blogia? Sairastuin borrelioosiin syksyllä 2019. En saanut mistään apua kipuihini lähes vuoteen. En saanut borreliatestiä enkä diagnoosia yhdeksään kuukauteen. Siitä alkoi minun uusi tieni. Aloitin tämä blogin terveyshyvaolo.com marraskuussa 2020. Aloin päivittämään instagramia helinhyvaolo marraskuussa 2020.

Olen aina ollut kiinnostunut monesta asiasta sekä työelämässä että vapaa-ajalla. Minun CV, työhistoria kertoo myös sen. Kai siitä syystä en ole osannut opiskella vain yhtä asiaa, vaan olen mennyt sen mukaan mikä tuntuu hyvältä ja mielekkäältä.

Olen nyt borrelioosista paranemisen tiellä ruokavalion, vitamiini- ja yrttihoitojen ansiosta. Olen myös loppusuoralla 4 kuukauden antibioottihoidossa, jonka aloitin tähän borrelioosista paranemiseen. Uskon, että antibiootista on ollut jokin apu ja toivon että kun kuuri loppuu vaivani eivät palaisi.

Ravitsemuksen kannalta olen kokenut, että elämäni jatkuu ilman gluteenia, maitotuotteita ja lähes ilman (valkoista) sokeria. Kehoni on rauhoittunut tällä ruokavaliolla. Olen kehitellyt helppoja ja nopeita reseptejä joita voit katsoa ylhäällä resepteistä. Aika ihanaa luoda uusia elämyksiä.

Katson ikkunasta kirkasta kuuta. Elämääni on jo nyt tullut uusi suunta ja odotan innolla mihin tämä johtaa. “Laukussani” on vielä paljon annettavaa. Koen että tämä on jo unelmaani…

Total: 94141

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *