Hyvä olo

Joulu saapuu

Joulu saapuu hiljakseen. Nyt on jo aatonaatto. Tänä Jouluna olen ehtinyt Kauneimpiin joululauluihin. Lauluhetki oli kyllä mieluisa. Saimme tyttäreni kanssa olla vanhassa kauniissa kirkossa ja riemuita laulamisesta.

Eilen oli myös aika merkityksellinen päivä. Olin lapseni Joulujuhlassa. Meidän tyttäret alkavat olla jo isoja. Oliko tämä viimeinen koulun joulujuhla oman lapseni kohdalla tai lähes viimeisiä koulun joulujuhlia? Näin se aika rientää. Kyllä se aika tuntuu rientävän.

Olen tavannut ystäviä, sisaruksia perheineen joulukuun aikana. Tarkoitus on vielä järjestää useamman ystävän kanssa kohtaamisia tässä vuodenvaihteen tienoilla.

Talvipäivän seisaus jo meni. Vuoden pimein päivä on ohitettu. Pikkuhiljaa lähdemme keskitalvesta kohti valoisempia aikoja.

myssykät rivissä

Meillä on tehty jouluvalmisteluja. Kaupasta saa valmiina monenlaista. Mukava on tehdä itse jotain jouluruokia kuten lihapataa, erilaisia lohiherkkuja, porkkanalaatikkoa, joulutorttuja, jotain suklaaherkkua, punajuuriaurajuusto -lisuketta. Ajattelin kokeilla myös siikatartar -lisuketta. Netistä löytyy mukavasti erilaisia ohjeita.

Äitini tuli jo meille. Meillä on tarkoitus kokoontua isommalla porukalla tänne meille viettämään Joulua. Ollaan koolla läheisten kesken.

Testailin vähän joulukattausta. Kahdeksan henkeä pöydän ääressä. Oikeastaan sovimme pöydän ääreen juuri ja juuri. Oikein hyvä.

”Joulupuu on rakennettu.  Joulu on jo ovella. Namusia riipustettu ompi kuusen oksilla. Kuusen pienet kynttiläiset valaisevat kauniisti, ympärillä lapsukaiset laulelevat sulosti.”

Hyvää Joulua juuri sinulle!

-Heli

Total: 94218

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *