Hyvä olo

Vieraat tekevät juhlan

Tämä otsikon teksti on mielestäni niin osuva. Ystäväni äidin on tapana sanoa ”Vieraat tekevät juhlan.”

Minulla oli viikonloppuna omat syntymäpäiväjuhlani. Olen tosi iloinen, että sain järjestettyä juhlat ihanille ystävilleni. On mennyt pitkä aika siitä, kun olemme kokoontuneet tällä ystäväporukalla.

Vuodenvaihteessa mietin, että mitenkähän onnistuisi juhlien vietto omassa kodissa ystävilleni. Lähtisiköhän muu perhe yhdeksi yöksi, vaikka mieheni vanhempien luokse? Kaukana asuvat ystäväni sopisivat sitten meille yöpymään. Muutamien ystävien illanvietto meillä kotona, ei tarvetta kiirehtiä minnekään, aikaa yhdessäololle. Aloin varovasti kysellä ystäviltäni, että olisiko heillä nyt sellainen viikonloppu, että sopisi tulla käymään. Onko muita velvollisuuksia.

Ihana asia, mieheni ja lapset saivat yösijan. Kiitos siitä! Useimmille tämä viikonloppu oli oikein hyvä ajankohta. Kaikki kutsutut yrittivät järjestää hetken juhlilleni ja yhdessäololle.

Niin, vieraat tekevät juhlan. Miten ihana olikaan, kun valmistelin juhlia. Päätin tarjoilut muutamaa viikkoa etukäteen. Millaisia tarjoilua kehitän, miten sisustan pöydän, mitä juomia voisin tarjota.

Kiitos rakkaat ystävät! Teitte illastamme ikimuistoisen. Sain älyttömän paljon energiaa ja hyvää mieltä. Kiitos rakkaat!

Hyvää viikonloppua sinulle! Pidetään toistamme huolta, pidetään ystävistämme huolta!

-Heli

Total: 101559

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *